Finex.cz logo
Menu

Ups! Nepodporovaný prohlížeč.

Používáte zastaralý prohlížeč a proto vám stránka Finex.cz pravděpodobně nebude fungovat tak, jak by měla. Prosíme, aktualizujte si Váš internetový prohlížeč, nebo si stáhněte nějaký lepší. Váš zážitek z prohlížení internetu se mnohonásobně zlepší.

Podívat se na alternativy

Zásady ochrany osobních údajů

Na této stránce naleznete přehled principů a zásad ochrany osobních údajů, informace o tom, jaké osobní údaje na těchto webových stránkách zpracováváme a dozvíte se i to, jaká práva ohledně svých osobních údajů máte

Správce osobních údajů

Provozovatelem těchto webových stránek je společnost FINEX MEDIA s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23, Vinohrady, 120 00 Praha 2, IČ: 08446563, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném ve Spisové značce C 318942, vedené u Městského soudu v Praze, která je tak správcem vašich osobních údajů (dále jen “Správce”), a to ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).

Rozsah zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu, v jakém je příslušný subjekt údajů Správci poskytl, a to v souvislosti s vyplněním příslušného formuláře, odběrem newsletterů, nebo které správce shromáždil jinak a zpracovává je v souladu s Nařízením či k plnění zákonných povinností správce.

Komentáře, diskuze a kontaktní formuláře

Tyto údaje zpracováváme v případě vložení komentáře, účasti v diskuzi na našich stránkách a dále případě zaslání dotazů či nabídky přes kontaktní nebo inzertní formuláře.

  • Jméno
  • Emailová adresa
  • Komentář či text zprávy
  • IP adresa

Jméno, e-mailová adresa a komentáře či text zprávy jsou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a umožnění účasti v diskuzi, a také proto, abychom vám mohli odpovědět. Toto zpracování nám umožňuje u kontaktního a inzertního formuláře čl. 6. odst. 1 písm. b) a v případě diskuzního komentáře článek 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Tyto osobní údaje budeme u diskuzních komentářů zpracovávat po dobu zveřejnění článku. V případě kontaktního a inzertního formuláře budeme zpracovávat uvedené osobní údaje po dobu 3 let.

IP adresa je zpracována za účelem prevence před cílenými útoky na server Správců a pro lepší identifikaci nevyžádaných SPAM komentářů či příspěvků v diskuzi. Toto zpracování nám umožňuje náš oprávněný zájem, tedy článek 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Vaši IP adresu budeme zpracovávat po dobu 1 roku nebo dokud budou komentáře či vyjádření v diskuzi na těchto stránkách veřejné.

Uživatelské účty

Tyto údaje zpracováváme v případě registrace provedené uživatelem a to ať už pomocí registračního formuláře nebo využitím propojení se sociálními sítěmi.

  • Jméno, příjmení
  • Profilová fotka (pokud je uvedena)
  • Osobní popis (pokud je uveden)
  • Emailová adresa
  • Adresa (pokud je uvedena)
  • IP adresa
  • Zájem o jednotlivá aktiva či články

Všechna tato data jsou zpracovávána za účelem identifikace uživatele, doručení přizpůsobeného obsahu jako jednotlivá sledovaná aktiva či uložené články, umožnění publikace vlastních blogových příspěvků nebo účasti v diskuzi. Toto zpracování nám umožňuje článek 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Tyto osobní údaje budeme zpracovávat po dobu existence uživatelského účtu, který však můžete smazat buď na stránce nastavení uživatelského účtu nebo zasláním e-mailu na e-mailovou adresu: [email protected]

Kryptoměnová směnárna

Tyto údaje zpracováváme v případě vytvoření prodejní nebo nákupní objednávky ve formuláři kryptoměnové směnárny na stránkách Finex.cz.

  • Emailová adresa
  • Číslo účtu či adresa kryptoměnové peněženky
  • Telefonní číslo (pokud je uvedeno)
  • Informace o směně, jako je směr obchodu, celková částka, množství kryptoměny nebo specifikace kryptoměny, která je nakupována či prodávána
  • IP adresa
  • Speciální cookie identifikátor

Všechna tato data jsou zpracovávána za účelem identifikace uživatele a správné dokončení obchodu na základě článku 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Informace jako IP adresa a Speciální cookie identifikátor jsou zpracovávány za účelem rozpoznání spamu či pokusů o podvod a to na základě povinností, které nám určuje zákon č. 253/2008 Sb. a Směrnice EP a Rady (EU) 2018/843 ze dne 30. května 2018, kterou se mění směrnice (EU) 2015/849 o předcházení využívání finančního systému k praní peněz nebo financování terorismu (V. AML směrnice), a také nařízení EP a Rady EU 2015/847 o informacích doprovázejících převody peněžních prostředků.

Newsletter

Naše newslettery vám zašleme jen v případě, že se přihlásíte k jejich odběru. To můžete udělat v příslušných formulářích.

Zpracovávanými osobními údaji jsou:

  • Jméno, příjmení (pokud je uvedeno)
  • Telefonní číslo (pokud je uvedeno)
  • E-mailová adresa.

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem zařazení do databáze pro rozesílku novinek a obchodních sdělení, a to na základě vašeho souhlasu, tedy podle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, jinak si budeme pro tento účel uchovávat a zpracovávat je po dobu 5 let.

Souhlas můžete vzít zpět kliknutím na odkaz v zápatí každého newsletteru pro jejich odhlášení nebo zasláním e-mailu na e-mailovou adresu: [email protected] Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání newsletterů a odebrání z databáze pro jejich rozesílání.

Zájem o investici do drahých kovů

Zpracovávanými osobními údaji jsou:

  • Jméno, příjmení
  • E-mailová adresa
  • Telefonní číslo
  • Vaše PSČ.

Tyto osobní údaje zpracováváme z našeho oprávněného zájmu za účelem předání Vašeho kontaktu společnosti zajišťující investice do drahých kovů, GOLDEN GATE CZ a.s., sídlem Václavské náměstí 1282/51, 110 00 Praha 1, IČ: 24839540, a to na základě vašeho souhlasu, tedy podle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, jinak si budeme pro tento účel uchovávat a zpracovávat je po dobu 5 let.

Zájem o daňové poradenství

Zpracovávanými osobními údaji jsou:

  • Jméno, příjmení
  • E-mailová adresa
  • Telefonní číslo
  • IČO či datum narození (pokud je uvedeno)
  • Vaše PSČ
  • Další informace ohledně vašich investic, které nám poskytnete.

Tyto osobní údaje zpracováváme z našeho oprávněného zájmu za účelem předání Vašeho kontaktu daňovému poradci Mgr. Ing. Jiřímu Šimůnkovi, sídlem Sanderova 1616/12, Holešovice, 170 00 Praha, IČ: 87905124, a to na základě vašeho souhlasu, tedy podle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, jinak si budeme pro tento účel uchovávat a zpracovávat je po dobu 5 let.

Cookies

Na těchto webových stránkách používáme soubory cookies. Co to cookies jsou, si můžete přečíst zde. Soubory cookie využíváme pro:

  1. fungování webových stránek, (např. funkčnost přihlašování, či zapamatování uživatelského jména),
  2. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách pro zkvalitnění služeb jako např. zobrazování relevantního obsahu,
  3. pro marketingové účely.

Používání souborů cookies můžete vypnout či změnit v nastavení vámi používaného internetového prohlížeče. Upozorňujeme však, že při nepoužívání souborů cookies se může stát, že ne všechny funkce těchto webových stránek budou pro vás funkční a dostupné.

Cookies podle bodů a) a b) můžeme používat na základě našeho oprávněného zájmu, tedy podle čl. 6. odst. 1 písm. f) Nařízení. Kromě změny nastavení vašich cookies preferencí můžete také proti jejich zpracování vznést námitku, a to tak, že zašlete e-mail na [email protected] Námitku vyřídíme nejpozději do 30 dní od jejího obdržení.Cookies podle bodu c) zpracováváme na základě vašeho souhlasu, který je dán na základě nastavení vašeho prohlížeče. Tyto cookies pro marketingové účely zpracováváme nejdéle po dobu 13 měsíců.

Cookies, které potřebujeme pro funkčnost webu, uchováváme pouze po dobu nezbytně nutnou. Pokud vznesete námitku proti tomuto typu cookies, nemůžeme v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu našeho webu

Cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik o návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která vás nedokáže identifikovat.

Cookies podle bodu c) zpracováváme na základě vašeho souhlasu, který je dán na základě nastavení vašeho prohlížeče. Tyto cookies pro marketingové účely zpracováváme nejdéle po dobu 13 měsíců.

Jaká máte práva?

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo pochybnosti ohledně zpracování osobních údajů, můžete nás kontaktovat na této e-mailové adrese: [email protected]

Podle Nařízení máte dále tato práva:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět;
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů, pokud jsou zpracovávány na základě našeho oprávněného zájmu;
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů;
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů;
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením.

Zpracovatelé

Zpracování osobních údajů provádí Správce. Mohou jim s tím pomáhat ale také tyto společnosti:

  • Poskytovatel webhostingu, společnost IT & WP HOST s.r.o., se sídlem Lesní 1131/19, 312 00 Plzeň, Česká republika, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://www.wp-hosting.cz/ochrana-osobnich-udaju/,
  • poskytovatel spam detektoru Akismet, společnost Automattic Incorporated, se sídlem na adrese 132 Hawthorne Street, San Francisco, CA 94107, Spojené státy americké, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://akismet.com/privacy/,
  • poskytovatel služeb Gmail a Google Analytics, společností Google Incorporated, se sídlem na adrese 600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, Spojené státy americké, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://policies.google.com/privacy,
  • poskytovatel služeb pro rozesílku emailových zpráv, ECOMAIL.CZ s.r.o., se sídlem Na Mlejnku 764/18, 147 00, Praha – Braník, Česká republika, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://ecomail.cz/dwnld/zasady.pdf,
  • provozovatel sociální sítě Facebook, společnost Facebook Inc, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy,
  • Poskytovatel likvidity pro kryptoměnovou směnárnu, společnost Magitos s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23, Vinohrady, 120 00 Praha, Česká republika, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://btcex.cz/gdpr.

případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Akcie
Komodity
Krypto
Indexy
ETF
Cena 24h
Tesla Inc. ---
N/A
ČEZ ---
N/A
Apple ---
N/A
Avast ---
N/A
Moneta ---
N/A
Komerční banka ---
N/A
Gazprom ---
N/A
RECENZE

TOP Akcioví a forex brokeři

XTB logo
XTB★ 93 %
U 73 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
RoboMarkets logo
RoboMarkets★ 92 %
U 66.8 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
eToro logo
eToro★ 90 %
U 67 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
Admirals logo
Admirals★ 89 %
U 75 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.

Velký test: Investujeme vlastní peníze do investičních platforem

Která přinese největší zhodnocení? Portu, Fondee, Indigo, Finax, nebo Fumbi?
Která přinese největší zhodnocení? Portu, Fondee, Indigo, Finax, nebo Fumbi?
Sledujte nás na Facebooku, ať vám nic neunikne!
Facebook icon Jít na Facebook
Finex logo