Začněte psát a výsledky vyhledávání se zobrazí zde...
Blog

XTB Online trading konference proběhne už 23. 3.

David Zeman
Jméno Příjmení
Popisek autora
Informace o autorovi článku
Publikováno

Na konci března proběhne již tradiční XTB Online trading konference. Jak název napovídá, jarní konference je soustředěna především na téma aktivního obchodování.

Pokud se o trading zajímáte nebo byste se o tomto odvětví chtěli dozvědět více, tuto akci byste si neměli nechat uniknout!

XTB Trading Konference

Na co se můžeme těšit?

Tak jako každý rok přední experti z československé tradingové scény v rámci několika panelů proberou aktuální stav na trzích, aspekty obchodování různých instrumentů od akcií až po komodity, obchodní strategie založené na fundamentu a sentimentu i techniky jak zlepšit svou výkonnost.

Níže přinášíme kompletní program letošního ročníku:

  • 13:00 – 14:00
    U grafů to začíná i končí
    Hosté: Ondřej Hartman, Patrik Klempár, Martin Klass

Grafy jsou stěžejní součástí tradingu, z tohoto důvodu se i první panelová diskuze bude soustředit právě na ně. Hosté v této části proberou, na co se zaměřit a co obecně na grafech sledovat. Kromě toho budou také probrány konkrétní situace i co mají řečníci v hledáčku do budoucna.

  • 14:00 – 15:00
    Bude 2024 rokem komoditních traderů?
    Hosté: Petr Plecháč, Vojtěch Slovák, Jiří Tyleček

Komodity se stávají mezi tradery stále oblíbenějším instrumentem. Tato kategorie má ale mnoho specifických vlastností a pravidel. Z tohoto důvodu se hosté v této části zaměří nejprve na porovnání tradingu komodit a akcií a poté se zaměří na konkrétní strategie a komodity. Těšit se můžeme například na zemní plyn, obiloviny nebo zlato.

  • 15:00 – 15:30
    Přestávka
  • 15:30 – 16:30
    Analýza fundamentu a sentimentu pro trading
    Hosté: Jan Růžička, David Monoszon, Štěpán Hájek

Ačkoliv trading často bývá především o technické analýze, ani fundamenty a sentiment trhu by neměly být opomíjeny. Ve třetím panelu se tak podíváme na aktuální náhled na trhy, klíčové události a scénáře a hosté sami taktéž představí data, která podle nich nejlépe vystihují aktuální situaci.

  • 16:30 – 17:45
    Výkonnostní trading aneb všichni chceme výsledky
    Hosté: Tomáš Vobořil, Jan Šrajer, Karol Hajduček

V předposledním panelu se následně poučíme ze zkušeností profesionálních traderů, kteří nám prozradí jejich cestu. Jejich největší překážky, jak je překonaly, a jak oni sami pracují na zlepšení své produktivity a výkonnosti.

  • 17:45 – 19:00
    Žít a přežít jako trader
    Hosté: Jan Smolen, Roman Dvořák, Marek Vaňha

V poslední části pak navážeme na předchozí téma. Naši hosté v tomto panelu budou mluvit především o tom, jak život tradera opravdu funguje, jaký je jejich work-life balance, jak funguje jejich denní rutina a mnoho dalšího.

Každý panel bude navíc obsahovat část, kde budou pokládány dotazy z publika. Bezpochyby tak bude na co se těšit.

Pokud se chcete o akci dozvědět více, všechny informace i možnost přihlášení zdarma naleznete zde: https://cz.xtb.com/online-trading-konference-2024 

Zdroje informací v tomto článku

Pište si svůj vlastní blog

Líbil se vám tento článek?
0
0

Autor

V rámci tohoto profilu bychom rádi přiblížili čtenářům analytickou a edukativní tvorbu XTB, kterou já a moji kolegové tvoříme. Ať už to jsou analytické reporty, vzdělávací kurzy, online streamy nebo cokoli jiného, vše poskytujeme bezplatně. Nechceme vědu schovávat za pay wallem. Pro velkou část Čechů a Slováků je finanční vzdělání stále něco strašidelného. Doufám, že Vám tyto texty a s nimi spojené materiály usnadní Vaší investorskou cestu :)

Přečíst více

Sdílejte tento článek

Mohlo by vás zajímat

Diskuze (0 komentářů)

Připojte se k diskuzi

Tento článek zatím nikdo neokomentoval. Přihlašte se a buďte první! Napište svůj názor a zahajte diskuzi.

Recenze
TOP Nejlepší brokeři
Při obchodování CFD s tímto poskytovatelem ztrácí 77 % účtů retailových investorů peníze.
U 66,02 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
U 51 % retailových investorů došlo při obchodování CFD u této společnosti ke vzniku ztráty.
Při investování je váš kapitál vystaven riziku a může se vám vrátit méně, než jste investovali. Minulá výkonnost nezaručuje budoucí výsledky.
U 64 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.