Začněte psát a výsledky vyhledávání se zobrazí zde...
Blog

XTB Online trading konference proběhne už 23. 3.

Publikováno

Na konci března proběhne již tradiční XTB Online trading konference. Jak název napovídá, jarní konference je soustředěna především na téma aktivního obchodování.

Pokud se o trading zajímáte nebo byste se o tomto odvětví chtěli dozvědět více, tuto akci byste si neměli nechat uniknout!

XTB Trading Konference

Na co se můžeme těšit?

Tak jako každý rok přední experti z československé tradingové scény v rámci několika panelů proberou aktuální stav na trzích, aspekty obchodování různých instrumentů od akcií až po komodity, obchodní strategie založené na fundamentu a sentimentu i techniky jak zlepšit svou výkonnost.

Níže přinášíme kompletní program letošního ročníku:

  • 13:00 – 14:00
    U grafů to začíná i končí
    Hosté: Ondřej Hartman, Patrik Klempár, Martin Klass

Grafy jsou stěžejní součástí tradingu, z tohoto důvodu se i první panelová diskuze bude soustředit právě na ně. Hosté v této části proberou, na co se zaměřit a co obecně na grafech sledovat. Kromě toho budou také probrány konkrétní situace i co mají řečníci v hledáčku do budoucna.

  • 14:00 – 15:00
    Bude 2024 rokem komoditních traderů?
    Hosté: Petr Plecháč, Vojtěch Slovák, Jiří Tyleček

Komodity se stávají mezi tradery stále oblíbenějším instrumentem. Tato kategorie má ale mnoho specifických vlastností a pravidel. Z tohoto důvodu se hosté v této části zaměří nejprve na porovnání tradingu komodit a akcií a poté se zaměří na konkrétní strategie a komodity. Těšit se můžeme například na zemní plyn, obiloviny nebo zlato.

  • 15:00 – 15:30
    Přestávka
  • 15:30 – 16:30
    Analýza fundamentu a sentimentu pro trading
    Hosté: Jan Růžička, David Monoszon, Štěpán Hájek

Ačkoliv trading často bývá především o technické analýze, ani fundamenty a sentiment trhu by neměly být opomíjeny. Ve třetím panelu se tak podíváme na aktuální náhled na trhy, klíčové události a scénáře a hosté sami taktéž představí data, která podle nich nejlépe vystihují aktuální situaci.

  • 16:30 – 17:45
    Výkonnostní trading aneb všichni chceme výsledky
    Hosté: Tomáš Vobořil, Jan Šrajer, Karol Hajduček

V předposledním panelu se následně poučíme ze zkušeností profesionálních traderů, kteří nám prozradí jejich cestu. Jejich největší překážky, jak je překonaly, a jak oni sami pracují na zlepšení své produktivity a výkonnosti.

  • 17:45 – 19:00
    Žít a přežít jako trader
    Hosté: Jan Smolen, Roman Dvořák, Marek Vaňha

V poslední části pak navážeme na předchozí téma. Naši hosté v tomto panelu budou mluvit především o tom, jak život tradera opravdu funguje, jaký je jejich work-life balance, jak funguje jejich denní rutina a mnoho dalšího.

Každý panel bude navíc obsahovat část, kde budou pokládány dotazy z publika. Bezpochyby tak bude na co se těšit.

Pokud se chcete o akci dozvědět více, všechny informace i možnost přihlášení zdarma naleznete zde: https://cz.xtb.com/online-trading-konference-2024 

Zdroje informací v tomto článku

Pište si svůj vlastní blog

Líbil se vám tento článek?
0
0

Autor

V rámci tohoto profilu bychom rádi přiblížili čtenářům analytickou a edukativní tvorbu XTB, kterou já a moji kolegové tvoříme. Ať už to jsou analytické reporty, vzdělávací kurzy, online streamy nebo cokoli jiného, vše poskytujeme bezplatně. Nechceme vědu schovávat za pay wallem. Pro velkou část Čechů a Slováků je finanční vzdělání stále něco strašidelného. Doufám, že Vám tyto texty a s nimi spojené materiály usnadní Vaší investorskou cestu :)

Přečíst více

Sdílejte tento článek

Mohlo by vás zajímat

Diskuze (0 komentářů)

Připojte se k diskuzi

Tento článek zatím nikdo neokomentoval. Přihlašte se a buďte první! Napište svůj názor a zahajte diskuzi.

Recenze
TOP Nejlepší brokeři
Při obchodování CFD s tímto poskytovatelem ztrácí 76 % účtů retailových investorů peníze.
U 66,02 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
Při investování a obchodování hrozí ztráty. Vaše investice mohou stoupat i klesat a můžete získat zpět méně, než jste investovali.
U 51 % retailových investorů došlo při obchodování CFD u této společnosti ke vzniku ztráty.
Investování zahrnuje rizika ztrát.‎