Začněte psát a výsledky vyhledávání se zobrazí zde...
Blog

Podvodníci z Kazachstánu

Publikováno

Také mám zkušenosti s podvodníky na webu. Nejprve mi přišla informace od neznámé ženy, že vsadila darovanou částku na stránkách firmy Astana Luck, kde se losuje podobně jako u nás Štastných deset, a že jsem vyhrál. Potom se ozval přes můj mail prý pověřený pracovník firmy, aby vyřídil moji výhru v loterii, která byla ve výši 476 995 dolarů.

Po poměrně dlouhé komunikaci přes mail mě poučil, že musím zaplatit nějaké daně začalo 1 470 dolarů jako místní daň z výhry, a potom zjistil že jsem ze zahraničí a poslal mi text od finančího úřadu, že musím zaplatit daň z převodu ve výši asi 9 950 dolarů, a že mi pomůže – že si půjčí od svého šéfa a kamaráda, aby ten poplatek pomohl zaplatit, a já se nepřipravil o svoji výhry.

Postupně ze mě vytahal skoro 15 000 USD. Pak přišel s dalším poplatkem bance ze převod peněz, to už jsem mu odmítl a požadoval vrátit zbytečně vyplacené částky. Po několika dnech spolu s jejich právníkem, na kterého jsem posílal peníze, přišli s tím, že zakoupí bitcoiny, a ty že by mi mohli odeslat, ale že si musím založit bitcoinovou peněženku.

Ani nevím jak, ale nějakou jsem vytvořil a díky neznalosti nic nezískal, i když oni prý poslali 100 dolarů jako na zkoušku, ale ta částka se mi nikde neobjevila. Zjistil jsem, že nejlepší bude si pořídit trezor na bitcoiny, vytvořit účet na příjem bitcoinů a poslal jsi, kam na peněženku mají poslat testovací částku 50 dolarů a kupodivu tu částku poslali a mám ji v trezoru. O poplatcích za odeslání nic nepsali.

No a protože to fungovalo, tak jsem jim napsal, že mohou moje bitcoiny poslat a možná by bylo lepší částku rozložit na čtyři nebo pět částek. Bude to snažší pro moji potřebu využití. Na a přišel mail, že to nejde, protože mají uloženou celou částku na jednom účtu a rozdělení není možné, ale že mám poslat asi 8950 dolarů jako poplatek za odeslání. Tak jsem se začal shánět, jak to je a tady na stránkách bylo upozornění na podvodné jednání, že poplatek si strávají z odeslané částky správci systému.

No tak jsem napsal údajnému manažerovi, že jsou podvodníci, ať je Bůh potrestá za takový podvod, a asi se mi už neozvou. Je to tak půl hodiny, co jsem psal a stihl se registrovat tady a napsat tuhle informaci.

Takže pozor na ASTANA LUCK a první oslovení i s fotkou blondýnky bylo z mailu Anastázie.

Doplnění: Tak se mi zase ozval pan Mansur Akimov ohledně požadavku na zaplacení poplatku, aby mi mohl odeslat bitcoiny místo slibovaného převodu dolarů na můj účet. Ty bitcoiny prý společně s právníkem, který v obchodu zastupuje společnost AstanaLuck a loterie nazavané AstanaGold, a výplatu výhry v této loterii a požadoval poplatek za odeslání BTC ve výši 20 btc, a to poplatek v dolarech ve výši 8 092 USD, jinak že nic nebude odesláno do mojí peněženky.

Takže podle zde zjištěných informací jednoznačný podvodník, takže pro všechny koho by náhodou kontaktovala tato osoba za společnost o vysoké výhře, je to jednoznačně podvod se vším všudy a tak pozor na ně. Případné další informace na dotazy odpovím. Josef

Pište si svůj vlastní blog

Líbil se vám tento článek?
4
4

Autor

Sdílejte tento článek

Mohlo by vás zajímat

Diskuze (1 komentář)

Připojte se k diskuzi

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte ke svému uživatelskému účtu.

Jan Zábran

Děkujeme za upozornění. Proč pro boha posíláte cizím lidem tyto nehorázné sumy?? Copak jste si vsadili v Kazachstánu šťastných 10?
Hlava mi tohle bohužel nebere..

Recenze
TOP Nejlepší brokeři
Při obchodování CFD s tímto poskytovatelem ztrácí 76 % účtů retailových investorů peníze.
U 66,02 % retailových investorů došlo ke vzniku ztráty.
Při investování a obchodování hrozí ztráty. Vaše investice mohou stoupat i klesat a můžete získat zpět méně, než jste investovali.
U 51 % retailových investorů došlo při obchodování CFD u této společnosti ke vzniku ztráty.
Investování zahrnuje rizika ztrát.‎